Beoordelingen van Ninja-Sushi Enschede

Recente recensies van Ninja-Sushi Enschede

5 sterren na 41 reviews

, 30-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima sushi hier. Al meerdere keren besteld.

, 28-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Goed

, 26-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Super

, 23-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker. Kan Ik niets anders van zeggen.

, 21-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi. Vooral de ebi sushi viel in de smaak. Ook de zalm en tonijn erg smakelijk. De bezorging duurde wel lang. Wel ongeveer zoals van tevoren was aangegeven, maar toch ruim anderhalf uur. Volgende keer bestel ik eerder van tevoren Maar zeker voor herhaling vatbaar

, 12-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer net zo goed als de vorige keer. Keurig op tijd bezorgd. Wij komen zeker weer terug.

, 08-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik weet het was zondag, maar het werd nog later dan de door gegeven tijd. Dat is minder. Het eten was wel weer erg lekker dus dat was het wachten wel waard.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker sushi. Snelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Wij bestellen sinds kort heel regelmatig bij Ninja-sushi, op aanraden van Inge en Murat, en zijn megablij met deze tip! Kwaliteit is altijd top, het eten komt in mooie bakjes, onze favoriet is de fried ebi, het is altijd klaar als we het willen afhalen en soms krijgen we iets extra's om te proberen. Aanrader!!!

, 21-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-06-2019

Kwaliteit:

Rating

In een woord: super! Heerlijk gegeten Wij geven 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service, lekkere sushi, zelfs nog een rol extra. Complimenten, dit was precies wat Enschede nog nodig had!

, 07-06-2019

Kwaliteit:

Rating

De allerlekkerste sushi! Op tijd klaar en smaakte perfect vers. Ik kreeg nog extra sushi's erbij, wat een service. Dikke aanrader en aanwinst in de stad.

, 07-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk te bestellen, snelle levering en heerlijk gegeten.

, 02-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super sushi

, 30-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Voor herhaling vatbaar, 1x actiebox en een halve californiaroll gehad. Vriendelijke bedienining

, 24-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten bezorging was snel. Helaas toch krab in mijn box

, 18-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supeer lekker, ook heel goed dat je extra sushi krijgt bij grotere bestellingen.

, 18-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Super

, 15-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Super!

, 11-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, was druk met bezorgen, dus was iets later maar werd goed gemaakt door wat extra eten erbij te doen! Echt super!

, 10-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, perfect afgeleverd, fijn dat er nog iets extra bij zat. We komen zeker weer terug.

, 04-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi. Ik heb de sushi opgehaald. Mooie nette zaak. Vriendelijk personeel. Prima kwaliteit! Aanrader

, 04-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed bevallen! Zeer lekkere uramaki’s! Bezorging ook op tijd zoals aangegeven

, 02-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijke sushi. Snel bezorgd en lekker gegeten.

, 27-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles heerlijk, extras erbij gekregen, snelle bezorging. Zeker voor herhaling vatbaar

, 22-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle levering voor een zondag en eerste paasdag. De bezorger was vriendelijk en alles geleverd binnen een half uur. De sushi was goed verpakt, leuk opgemaakt en erg lekker. Ze waren idd zonder mayo zoals ik had verzocht. We hebben er heerlijk van gesmuld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Echt heel lekker! Kregen zelf een aantal sushi’s extra dat was echt een leuke verrassing.

, 11-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iedereen vond het super!

, 25-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snelle levering, heerlijke sushi. Zeker waar voor je geld. En volgens mij ook nu weer iets extra gekregen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijk weer gegeten! Bezorger was zo correct en netjes. Bood zijn excuses aan omdat het iets langer duurde Eten was echt vers en goed bereidt!

, 11-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Het wat heerlijk ! ?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een half uur na mijn bestelling had ik de sushi al binnen. Sushi was zeer smakelijk. Zeer tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en super service. Zowel bij het ophalen als bij het bezorgen. Top!

, 02-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!

, 02-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!!