Reviews from Ninja-Sushi Enschede

Recent reviews

5.0
Geert
Yesterday

Lekker & precies op tijd!

Eunice
15 May 2022

Super vers en echt fantastisch lekker ik heb genoten

Peter.
14 May 2022
Albert
13 May 2022

Prima Sushi, netjes op tijd bezorgd!

Annelous
12 May 2022

Heerlijke spicy box weer! De beste! En super snel bezorgd!

Co Braspenning
9 May 2022

Zeer goed dus!

Sjaak
8 May 2022

Was weer super lekker en vers net zoals altijd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Caatje
7 May 2022

Eerste keer hier besteld maar zeker voor herhaling vatbaar. Erg goede kwaliteit en verse producten.

Fi
5 May 2022

Topp heerlijk!

Klaver
2 May 2022

Nu 3x bij jullie besteld en 3x was het super goed. 👍🏻👏🏻

Liselotte Faro
1 May 2022
Britt
1 May 2022

Netjes op tijd! Helaas was het voor mijn gevoel niet helemaal vers gemaakt..

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

M.
1 May 2022
J. Emonds
30 April 2022

Vooraanstaande kwaliteit - goede service - prettig contact

Rishen
30 April 2022

Ik heb weer heerlijk genoten van jullie verse sushi💪🏽🙏🏽

Clau
29 April 2022

The best!!!!

Irma
25 April 2022

Wij bestellen altijd hier , het is lekker , wordt netjes verpakt bezorgd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

De jong
23 April 2022

Sushi was erg zout

Annet
23 April 2022

Wij zijn vaste klant. Goede kwaliteit en perfect op tijd. Vaak nog iets extra's ook. Echt heel erg lekker!

Visser
22 April 2022

Zoals altijd prima Sushi. Wel vreemd dat de bestelling in twee keer werd bezorgd.

Meike
22 April 2022

Super Preis-Leistungsverhältnis Geschmacklich ein Traum. Bestellen auf jeden Fall nochmal 👍

Fleur Leefken
18 April 2022
Norah
17 April 2022
Heidi
16 April 2022

Alles super - sehr lecker!

Anita Dijkman
15 April 2022

Heerlijke verse sushi... 👌

Monique
14 April 2022

Optijd bezorgd, en altijd vriendelijk sushi is super!

Jacqueline
14 April 2022

Keurig op tijd bezorgd. Heerlijk gegeten.

Claudia
13 April 2022

Altijd op tijd en altijd super vers en lekker! En ik bestel vrijwel wekelijks!

K Bosman
11 April 2022

Zoals altijd goed en op tijd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Yusuf Semsiyeci
10 April 2022

Ich bestelle jetzt zum 8x immer wieder super 👍

Bo
10 April 2022
Kuiper
9 April 2022

Bij bezorging bleek 1 onderdeel niet geleverd. Over gebeld, werd vrij snel nageleverd. Heerlijke sushi. Voor herhaling vatbaar.

Edwin
8 April 2022

Het is altijd weer een echte verrassing. Zo genieten van de verschillende smaken

Desiree szabo
7 April 2022

Wij hebben voor het eerst bij jullie besteld en er komt zeker een tweede keer,het was ontzettend lekker!

Noortje
6 April 2022

heerlijk!

Jolijn
6 April 2022

Altijd super vers, lekker en met aandacht opgemaakt. Prijs kwaliteit de beste afhaal sushi van Enschede

Goof
4 April 2022
Irma
4 April 2022

Zoals altijd , top !!

Bornebroek
4 April 2022

Werd op tijd bezorgd en het eten was heerlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Henk-jan
3 April 2022
Eric Bruinsma
31 March 2022

Heerlijk vers en toch snel geleverd 👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼🙏🏻🙏🏻

Annet
29 March 2022

Zalig gegeten van deze verse sushi. Afgeleverd op afgesproken tijd.

Nicole
28 March 2022

Zoals altijd, heerlijke sushi, goede bezorging, hij bedankte ons voor de fooi die wij bij de bestelling hadden gedaan, erg netjes.

Britt
28 March 2022

Specifiek voor 18;15 besteld (was nog vrij namelijk). Eten kwam om 18;55, overigens geen mail dat het onderweg was, die kwam pas toen het eten bezorgd was.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Arjan
27 March 2022

Vandaag voor het eerst 2 uur moeten wachten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jordi
27 March 2022
Yolanda
26 March 2022

Weer heerlijk gegeten van de spicy box… blijft m’n favoriet! Top!

Romy
26 March 2022

Bezorging duurde 20 min langer dan gepland, maar zoals altijd was het eten goed warm, vers en heeerlijk

Norah
23 March 2022

Snel bezorgd en erg lekkere sushi!

Ali
22 March 2022

Heerlijk vers bereide sushi. Top kwaliteit, ik heb geen andere woorden

Van den Berg
20 March 2022

Was heel goed. En ook op de afgesproken tijd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anja vissers
20 March 2022

Prima verse sushi en bezorger was mooi op tijd zeker een aanrader

Marleen
19 March 2022

Hele lekkere sushi 👌

Peter
19 March 2022
Mitchell
17 March 2022
Sam
16 March 2022

Bestellen hier super vaak. Iedere keer weer topkwaliteit! Inmiddels bestelt de hele familie hier. Dikke vette aanrader!!

CR
15 March 2022

Héééérlijk!!

Manon
13 March 2022
Julan
13 March 2022
Hans
13 March 2022

Zoals altijd, helemaal prima en lekker

Chris
12 March 2022

Super, zoals altijd!

Kylie
11 March 2022
Folkers
9 March 2022

Perfecte sushi en op tijd bezorgt.

wendy van der most
5 March 2022
Jacqueline
5 March 2022

Het was voor ons een feestje, heerlijk gegeten en keurig op tijd bezorgd. Iets extra's erbij gekregen is altijd leuk.

Horstman
4 March 2022

Veel te laat en geen contact vanuit het restaurant, zelf moeten bellen.

Vera
2 March 2022

Beste sushi in Enschede en omstreken Altijd vers, altijd zelfde kwaliteit💪🏼 Soms iets langer wachten met bezorgen maar dat is het waard.,

Roy
28 February 2022

Weer heerlijk, maar de wasabi is niet best

Chris
28 February 2022

Sushi Ninja is maakt overduidelijk de beste sushi van Enschede. Supergoed!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Diane
24 February 2022

Ze vonden het heerlijk 😍

HENK BOUWMAN
22 February 2022
Ano
20 February 2022

Super kwaliteit zoals altijd. Jammer dat er niet meer word bezorgd in 7544 en ook jammer van de openingstijden, maar alles is altijd super!

Ellen ten Brincke
19 February 2022

jammer dat jullie geen verse gember hebben. Verder was het prima!

MJO
18 February 2022

Zoals altijd, super! de sushi is heerlijk en de kwaliteit is uitstekend!

Scholten
17 February 2022
HENK BOUWMAN
15 February 2022

was helemaal top

Lotte
14 February 2022

Lekkere sushi, goede porties, smaakt vers, goede prijs/kwaliteit verhouding.

Irma
13 February 2022

Altijd Top!, smaakt heerlijk, en wordt keurig netjes aangeleverd en verpakt!

Lies
13 February 2022

Soms een beetje te spicy maar het smaakte allemaal overheerlijk!

elzinga
13 February 2022
Hans
12 February 2022
Kai
11 February 2022

Heerlijk gegeten. Erg goede kwaliteit.

Julan
10 February 2022

Al voor de zoveelste keer besteld hier. Het is elke keer weer heerlijke verse sushi. We blijven bestellen!

Fabian
7 February 2022

Ze waren op tijd. En de sushi was goed en vers zoals verwacht. Ga zo door 👍🏻

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

M
6 February 2022

Was 3 kwartier later als de verwachte aankomsttijd. Verder was het wel lekker!

Frank, Oldenzaal
5 February 2022

Goede kwaliteit, vers, smaakvol. Rij er speciaal voor naar Enschede

Debby Vink
3 February 2022

Heerlijk vers. Niet van die door gekoelde sushi die reeds een paar uur klaar ligt. Bezorging altijd zsm en communicatie helder als er wat mis is.

Minerva
3 February 2022

Mijn vriendin en ik hebben er van genoten, super lekker!

Jamal
31 January 2022
Bob
31 January 2022

Bezorging reken ik altijd minimaal kwartier delay, dan komt het mooi op tijd. De sushi's waren voortreffelijk. "Loempia's en Garnalen" ook nog goed war

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jan
31 January 2022

verrassend lekker ,voor herhaling vatbaar

Peter
31 January 2022
Pieter
30 January 2022

Besteld om 19u, aflevering was... Bijna 2 uur later. Nog niet eerder meegemaakt. Maar, er zat een extraatje in de tas die het helemaal goedmaakte! Wat betreft kwaliteit: hoogstaand zoals altijd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ralph
30 January 2022

Bezorging was 20 minuten later dan gepland en er zat een lange haar in de sushi. Beide niet wat we gewend zijn, voor de rest was het wel weer top! De bezorging is altijd met een glimlach en op zaterdag is het nou eenmaal wat drukker. Een haar kan altijd gebeuren. Daarom gewoon 2x 4 sterren!

Anne
29 January 2022
Snippe
28 January 2022

Heerlijke sushi

Daphne
27 January 2022

Bezorging was een kwartier later dan gevraagd, sushi zelf was goed

ibo elzinga
24 January 2022
Esme Hermes
23 January 2022

Heeerlijk, zoals altijd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Britta
23 January 2022

Geweldige sushi alle keer !! Zeker een hele aanrader !!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mario Valenziano
23 January 2022

Heerlijke sushi

Jan Keizer
22 January 2022

Zoals altijd weer erg lekker.

Rutgers
22 January 2022
G
21 January 2022

Top.

Jelle
19 January 2022

Altijd weer goed!

ben
17 January 2022

Hoge kwaliteit sushi tegen een schappelijke prijs. Jammer dat de bestellingen niet altijd op tijd zijn klaargemaakt. Ik snap dat het verse waar betreft, maar als je 't 2 uur van te voren besteld en zelf afhaalt, is een half uur extra wachten jammer/lang en helaas ook niet de eerste keer.

Elina
16 January 2022

Sushi was mooi gepresenteerd op een bedje van verse sla. Kreeg netjes een berichtje hoelaat de sushi kwam per e-mail. Verse vis en prima sushi.

Anoniem
13 January 2022

Sushi was weer top zoals altijd. Bedankt voor de loempia

Britt
10 January 2022

Heerlijke sushi!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

jelmer nikkels
9 January 2022
Martin van de Luitgaren
9 January 2022

Heerlijke sushi voor een goede prijs.

Scholts
9 January 2022

Het was heerlijk was wel beetje weinig maar de smaak was prima

martijn
9 January 2022

Hele goede sushi.

Folkert
8 January 2022

Gewoon weer top, ik ben ook niet anders gewend... super

Rochere
8 January 2022

De sushi is van zeer goede kwaliteit maar de wachttijd is onacceptabel. Nadat de voorkeur bezorgtijd online was ingegeven ontving ik een e-mail dat het 10 min later werd. Uiteindelijk werd het (na gebeld te hebben) een uur later!

Marcel de Boer
4 January 2022

Voor het eerst sushi gehaald bij Ninja-Sushi, maar zeker niet voor het laatst. De Ninja de luxe was heerlijk, lekkere kunstwerkjes.

Saado
3 January 2022
Leonie Smit
2 January 2021

Heerlijk!! Aanrader

Chris
2 January 2021
Davsim
1 January 2021

Op 1 januari besteld. Bestelling kwam wat later maar alle begrip hiervoor omdat het erg druk was. Om het goed te maken wat extra’s gekregen. Het eten smaakte weer heerlijk. Aanrader!

Marcel
1 January 2021

Donders lekker en meer dan voldoende. En nog iets extra's gekregen ivm een verjaardag. Volgende keer bestellen we zeker weer hier.

Ralph
1 January 2021

Voor de 2e keer hier besteld en wederom helemaal naar wens. We hebben bijna alle sushi bezorg restaurants inmiddels wel geprobeerd. Qua prijs/kwaliteit de nummer 1 voor ons.

Karin
1 January 2021

Op basis van de erg goede reviews voor de eerste keer hier sushi en sashimi besteld. Het smaakte echt heerlijk, lekker vers en een prima prijs. Jammer dat ze niet in Oldenzaal bezorgen, maar dit is het waard om nog eens heen en weer te rijden. Echt een aanrader!

Albert Meek
1 January 2021

Heerlijke sushi, we hebben er weer van genoten!

San
1 January 2021
Pim
31 December 2021

Verrassende kwaliteit en smaak

Prive
30 December 2021
Karen
30 December 2021

Wederom heerlijke sushi en ook prima op tijd. Weer van genoten.

Ilse
29 December 2021

Verse vis, smaakvol bereid, vriendelijke ontvangst en afhandeling in de zaak

B
27 December 2021

Heerlijk zoals altijd!

Jordi
23 December 2021

Weer super lekker!!

E. S.
21 December 2021
Rens
21 December 2021
Ellen Scheltinga
20 December 2021

De beste sushi van heel enschede

Carlijn
20 December 2021

Super goed afhaalrestaurant! De sushi is altijd vers en lekker. Veel keus! Vooral de specials zijn de moeite waard.

Laura
19 December 2021

Eten was heerlijk, zoals altijd. Maar de bezorging duurde belachelijk lang. Tegen 18 uur besteld. In de mail was aangegeven dat het om 19.25 zou komen, prima, maar het was er pas 20.15 ongeveer. Zelf maar even gebeld, maar had het op prijs gesteld als jullie ons hadden gebeld dat het later zou zijn. Maar de sushi was verder wel erg lekker!

Joyce
18 December 2021

Was heerlijk

P
18 December 2021

We blijven terugkomen bij ninja. Altijd vers en goed! Bezorgtijd was helaas wel erg lang

Laura
15 December 2021

Alles is supervers, dat proef je gewoon. Geen sushi die de hele dag in de koeling staat. Maar vers gerold. Heerlijk.

Arianne
14 December 2021
Vivian
13 December 2021

Het was weer heerlijk!

Bos
13 December 2021

Fijn dat jullie even belden dat het eten wat later kwam door enorme drukte. We hebben heerlijk gegeten en komen zeker terug!!

Geert Venema
10 December 2021

😋😋😋😋😋

Sander
9 December 2021

We waren vonden de sushi heerlijk

Anita de Groot
9 December 2021

Lekkere sushi

Harm
6 December 2021

Gewoon goed!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

J. Boomkamp
3 December 2021

Heerlijk gegeten en keurig op tijd!

Geert Venema
1 December 2021

Het was weer echt super lekker, en ook echt precies op tijd! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lunamardi
30 November 2021

Topsushi

Pepijn Blaak
29 November 2021

De sushi was overheerlijk en er werd goed naar de notities gekeken. Aangegeven de bestelling om 19:00 uur te willen ontvangen, deze was precies op tijd! Kortom, formidabel en we komen zeker nogmaals terug…

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Maur koster
28 November 2021

Was weer voortreffelijk, alleen een beetje veel sla

R
27 November 2021
Sjoerd Resink
27 November 2021

De sushi was erg lekker en goed verzorgd! Zeker voor herhaling vatbaar. Bezorging was goed en vriendelijk. Ik vond het wel jammer dat er bij onze (toch flinke) bestelling slechts 2 kleine bakjes wasabi zaten. We hadden er wel 4 kunnen gebruiken :). Wat ik ook jammer vond is dat we de Actie Box 5 hadden besteld die zou moeten bestaan uit 42 stuks, waaronder 6 stuks sake/maguro sashimi mix. Dit zat er echter niet bij. In plaats daarvan zat er 1 zalmrolletje en 1 tonijnrolletje bij. Maar de box bestond dus niet uit 42 maar slechts uit 38 stuks en de sashimi hebben we wel echt gemist.

Roy
25 November 2021

Altijd lekker en vers

Kim
21 November 2021

Top zoals altijd!! Heerlijke sushi voor een goede prijs.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Dd
21 November 2021

Bezorg tijd was bizar lang....

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Richard
21 November 2021
Jordi
19 November 2021

Super lekker!!!

Conny
14 November 2021

Heerlijke verse sushi,bezorging was wat later dan besproken.Maar dat maken ze altijd goed met warme loempiaatjes!!!Heerlijk ,weer genoten!!!

Manon
12 November 2021

Top!

Deborah
11 November 2021

Zoals altijd de beste kwaliteit sushi en service!

Hans
7 November 2021

Zoals altijd....constant prima kwaliteit

Ciska
7 November 2021

Het was het lange wachten meer dan waard! Ter compensatie wat extra’s gekregen, erg netjes

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Annet
5 November 2021
Séverine
1 November 2021

Zoals altijd, lekker, vers, smakelijk en op tijd bezorgd!

Sisela
1 November 2021
Audrey
31 October 2021
CC
31 October 2021

Heel erg lekker, geen verdere opmerkingen. Altijd ruimte voor verbetering vandaar 4 sterren, het liefst 4,5 maar dat kan niet ;)

Albert
30 October 2021

Heerlijk

Karen
28 October 2021

Sushi was weer heerlijk en ook supersnel geleverd. Extra service: omdat ik meestal zonder avocado bestel en nu niet werd bij mij gecheckt of dit wel klopte. Wat een service, echt top !!

Margret
25 October 2021
Reinink
24 October 2021

Het eten is echt heerlijk , zijn we erg tevreden over en de bezorging is ook goed, altijd op de aan gegeven tijd en nooit te laat.

Jacqueline
23 October 2021

Lekker gegeten, keurig op tijd bezorgd.

Thea Engbers
21 October 2021

Altijd heerlijk al veel mensen aangeraden

Ruben
19 October 2021

Altijd erg tevreden over ninja sushi. Goede sushi voor een goede prijs en vrijwel altijd bezorgd op de afgesproken tijd!

Geert Venem
18 October 2021

Was weer helemaal top! 👌👌👌👌👌

Esme Hermes
17 October 2021

Heerlijk zoals altijd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Paul
17 October 2021

Zoals altijd, de beste sushi gegeten....heerlijk

Erik
16 October 2021

Het was weer lekker en snel bezorgd...

Sabine
16 October 2021

Lekkere sushi voor goede prijs!

Jan
13 October 2021

Het was zoals altijd weer super lekker.

MJO
11 October 2021

Zoals altijd erg goed, prima opmaak! (geen plastic :-)) Kom graag weer bestellen!

Linda
10 October 2021

Goedemiddag, Gisteren voor de eerste keer bij jullie besteld. Helaas was de sushi koud. Het smaakte als net uit de koeling gehaald. Doorgaans krijg ik de bestelling via bijvoorbeeld i love sushi of Ginza, lauwwarm bezorgd. Dit smaakt dan erg goed en smaakt dan echt vers en lekker! Ik haalde eerst wel een af bij Tao, maar dit doe ik ook niet meer, aangezien het daar in de koeling lag en dit ten nadele komt voor de smaak. Daarnaast waren de boontje flauw, deze heb ik doorgaans zouter. Wel jammer, want ik hoorde goede berichten over jullie! Groetjes Linda.

Melissa
10 October 2021

De lekkerste sushi die ik ooit gehad heb. Heel vers en heerlijke smaken.

Bernard
9 October 2021
Anoniem
3 October 2021

Zoals altijd super food.

Polman
27 September 2021

Het was weer super lekker. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Jacquelien Van der Veen
27 September 2021

Heerlijke sushi. Zeker voor herhaling vatbaar.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Geert Venema
24 September 2021

Was weer helemaal super! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vanity
22 September 2021
Jacqueline
22 September 2021

Het was weer heerlijk zoals altijd. Altijd weer leuk als er iets extra's bij zit.

Anouk
20 September 2021
Char
19 September 2021

Ninja ontdekt toen in Losser nog geen sushi te krijgen was. Nu hebben we er 3 maar rij nog geregeld nr Enschede voor toch de lekkerste sushi in de omgeving! Altijd lekker verse sushi, vriendelijke mensen!

Brands
17 September 2021

Heerlijk en snel geleverd, alleen jammer dat de bezorger de hand voor de camera houd zodat je niet kan zien wie er voor de deur staat. Beter dan een kaartje met Ninja Sushi voor de camera houden als je niet in beeld wil

folkers
13 September 2021

Lekkere sushi en op tijd bezorgd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Roy Janssen
11 September 2021

Lieve mensen en erg lekkere sushi.

Brusse
9 September 2021

Heerlijke verse sushi en super vriendelijke klantvriendelijke bezorging ! Aanrader !

Indy
7 September 2021

Snelle bezorging en heerlijke sushi. Gratis extra sushi bij de bezorging gekregen, super lekker

Albert
7 September 2021

Sushi was weer erg lekker, bezorging was ook op tijd. Enige minpuntje is dat we wel erg weinig Wasabi erbij kregen, zeker niet voldoende voor de hoeveelheid Sushi, beetje jammer.

Andreas
29 August 2021

Mal wieder super lecker, gerne wieder :)

Miriam
27 August 2021
Raaan
20 August 2021

The BEST sushi in town!! geen enkel andere sushitent kan tippen aan Ninjasushi. Ik haal hier wekelijks mijn sushi en ben zeeeer tevreden. Ze bezorgen altijd TOP kwaliteit.

Andreas Jürgens
15 August 2021

Wie wäre Lieferung nach Gronau (duitsland)?

FTH
15 August 2021

Eten is zeker geen wow. En wachttijd van over 2 uur! Dat is gewoon niet meer normaal. Kan je het niet aan begin er dan niet aan denk ik. Even nagedacht is een review schrijven nog nodig, maar als ik eraan denk JAZEKER! Gewoon wegblijven 18:40 bestelling geplaatst, krijg je bericht dat het 20:15 bezorgd word. Ik dacht wow dat is lang, maar geen stress zal wel wat eerder aankomen en anders tja is netjes aangegeven. Maar dan flikken ze het nog om tegen 21:00 te bezorgen! Ook nog dat ik er zelf achteraan moest bellen en anders kwamen ze er wie weet volgende dag met bezorgen. En ja mijn bericht is lang, maar echt niet zo lang als bezorgtijden van Ninja Sushi. Je zou een boek kunnen schrijven over hoelang het duurt daar. En wat krijg je gewoon een simpel sushi die je van de schappen van Jumbo kan plukken. Als hun de Ninja willen spelen doe dat dan graag na werktijden. En focus je op het eten en bezorg ze gewoon netjes. En of geef aan dat het langer duurt. Probeer niet je fout goed te maken

L.
14 August 2021

Ik rij er speciaal voor naar toe, omdat ze niet in mijn wijk bezorgen

Annet
13 August 2021
Jacqueline
12 August 2021

Lekker gegeten, keurig op tijd bezorgd. Ziet er altijd verzorgd uit.

Shahad
28 July 2021

super! Op tijd en heerlijk genoten van de sushi!

Bianca
28 July 2021

Zoals altijd weer heerlijk. De sushi hier is nog nooit tegengevallen. Ik heb veel concurrenten uitgeprobeerd, maar hier is het altijd het lekkerst! En de bezorging was precies op de afgesproken tijd. Aanrader!

Wendy
25 July 2021

Super lekkere spicybox en sashimi gehad! Vers en met liefde klaargemaakt! Echt een aanrader!!

De Jong
25 July 2021

Ontzettend zout… Hele avond heeft iedereen ontzettend dorst gehad en moesten we enorm veel water drinken. Vaker hier besteld, maar nog nooit eerder voorgekomen…

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

van't klooster
25 July 2021

Zeer vriendelijk personeel. Sushi altijd vers en van goede kwaliteit. Zeker een aanrader.

Gerard
24 July 2021

Top zoals altijd

Conny
23 July 2021

Het was zoals altijd weer heeeerlijk.Heerlijk vers en op tijd bezorgd!!

f.veen
18 July 2021

superdepuper

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

....enschede....F.T.P
18 July 2021

Goed man zeker ook voor dit geld had ik niet verwacht

de Groot
12 July 2021
Esme Hermes
11 July 2021

Heerlijk zoals altijd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Folkers
11 July 2021

Perfect op tijd en heel goede sushi.

E H
9 July 2021

Helemaal top! Zelfs met een lief briefje + iets voor mijn verjaardag! Dank je wel Ninja Sushi! Bezorger M ook top!

Anita
5 July 2021

Was weer heerlijk

hans
5 July 2021

bestelling netjes klaar gemaakt, mooie portier en smaakte super!

Dorrestein
4 July 2021

Ruim op tijd besteld (2uur) 20 minuten later aangekomen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marloes
3 July 2021

Vandaag weer heerlijke sushi opgehaald en lekker ervan genoten Altijd heerlijke sushi

Karen
1 July 2021

Wederom heerlijke sushi en ook prima op tijd geleverd. Ook supervriendelijke bezorger.

Marlon
1 July 2021

Het was weer erg lekker!!😍

Michel
29 June 2021
Britta van aggele
26 June 2021

Super lekker weer

Piet
26 June 2021

Erg lekker! Beste in Enschede, volgende keer weer ninja!

Stefanie Ennik
22 June 2021

Wederom top

Jacqueline
22 June 2021

Weer heerlijk gegeten, netje's op tijd bezorgd. Lekker vers.

Chrisopreis
21 June 2021

Echt heerlijke verse sushi en gefrituurde garnalen . Vriendelijke bezorging !

Pol
21 June 2021

Uitstekende sushi. Mooi assortiment. Schaal. Mooi opgemaakt. Futo Maki zouden ze wat kunnen uitbreiden, er zaten er 3 ingrediënten in (erg goed gevuld!). gebruikelijk is wel om er meer verschillende ingrediënten in te doen. Dat maakt de futo Maki, nu vooral een grote hap, voortreffelijke, zalm. Sashimi was beter dan goed!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mk
21 June 2021

Uitstekend !

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

R.A.
20 June 2021

De Qualiteit van de sushi is uitstekend. Wij kommen weer naar Ninja! (Ebi lover en Maki mix) Dank u! Veel success in de EM! Groeten uit duitsland

Bas Hesselink
20 June 2021

Lekker en vers. Bezorging perfect op tijd.

Joost
19 June 2021

Punctueel en lekker!

Rene
19 June 2021

Prima sushi. Levering zou iets sneller mogen

Anita Vlaanderen
14 June 2021

Het was weer heerlijk!

Inge
13 June 2021

Het was heerlijk en vers!

Jacqueline
8 June 2021

Het was heerlijk, lekker vers en op tijd bezorgd. Vriendelijke bezorgers.

romeyn
6 June 2021

De sushi was erg lekker, snel bezorgd en top service!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Niki
6 June 2021

Altijd goed!

Folkert
5 June 2021

Net als alle keren die wij al besteld hebben Top top

S. Vdv
31 May 2021

De sushi was lekker en de warme gerechten nog goed warm. Groot nadeel was dat ik 2 uur heb moeten wachten op de levering.

Do
31 May 2021

Eerste keer besteld! Erg lekker en op tijd😊 Ik ga hier vaker bestellen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sandra
30 May 2021

De sushi was heerlijk, wij hadden alleen de specials besteld. Niet goedkoop maar zeker het geld waard

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bernard
30 May 2021

Als je niet van vis/garnaal/krab houdt, maar wel van sushi, is de keuze wat beperkt. Wat dan ook moet zo verbazingwekkend is, want het is sushi. Gelukkig is de kiprol lekker en is er dankzij de toevoeging van de futo's nog meer variatie mogelijk. Die zijn dan ook zeer aam te raden. Voor mijzelf sowieso geen issue, de dragon box ging er uitstekend in!

bert
27 May 2021

As always excellent sushi!

Geert
27 May 2021

Punctuele bezorging, topkwaliteit weer!

mvd
26 May 2021

Top kwaliteit!

Daan
25 May 2021

Zoals altijd heerlijk vers en goede service

Justin
24 May 2021

Al menig sushi restaurant mogen bezoeken en Ninja-Sushi komt qua kwaliteit zeker wel in mijn top 5! En qua service in mijn top 3... (en dan heb ik het niet alleen over Enschede e.o maar ook omgeving Rotterdam).

Abbink
23 May 2021

Heerlijk!

Rubens
22 May 2021

Het was weer super lekker.

Keizer
21 May 2021

Zoals altijd weer erg lekker. En vers. Topper in Enschede.

Maria
21 May 2021

Heerlijk! Super lekker. Snel geleverd!

Daan
19 May 2021

Zoals altijd weer heerlijk verse lekkere sushi

Inge
17 May 2021
Peter
17 May 2021

Heerlijke sushi. Met name de specials zijn een aanrader. Zeker voor herhaling vatbaar.

Karen
16 May 2021

Zoals altijd weer top kwaliteit van de sushi. Heerlijk gegeten.

Evie
16 May 2021

Heerlijke sushi!! Goede service. Wij gaan nog een keer bestellen.

kuipers
14 May 2021

De sushi was weer erg lekker! Ninja blijft ons vaste sushi adres.

Peter
12 May 2021

Heel erg lekker. We zullen zeker vaker bestellen.

ilona
10 May 2021

Het was moederdag, dus de bezorging duurde wel wat lang. Maar we kregen er iets extras bij, wat goed in de smaak viel. Alles was als van ouds weer erg lekker!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Esme Hermes
9 May 2021

Erg lekker weer, ondanks dat de levering niet helemaal goed was gegaan, top service geboden en gelijk opgelost.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Tamara van der Meij
9 May 2021

Heerlijk! Ik mis alleen wat zout op de eda mame ;)

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Vincent
8 May 2021

Zoals altijd de beste sushi smaakte weer uitstekend

wth
6 May 2021

Ninja Sushi Enschede is mijn favoriet geworden. Vers, perfecte smaak, dat wat warm moet zijn is warm en levering ook keer op keer op tijd!

Folkers
3 May 2021

Als altijd erg goed.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jordi
1 May 2021

Super lekker en exact op tijd! Nooit eerder mee gemaakt dat een bezorger op tijd was

Claudia
30 April 2021

Wederom lekker gegeten! Aanrader!

Marc Peters
29 April 2021

Wederom heerlijk gegeten !

Mona
28 April 2021

Top service, altijd optijd en de sushi is altijd heerlijk!!

Bianca
27 April 2021

Heerlijk vers, prima smaak! Nog nooit tegengevallen

marjolein
27 April 2021

Super lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Britta van aggele
27 April 2021

Het was weer ontzettend lekker 😋😋

Raymond
27 April 2021

Eten is prima alleen jammer dat het tot nu toe altijd dat ik besteld heb gemiddeld een uur te laat is verder wil ik het ideeën aan bevelen

Maaike
27 April 2021

erg lekker!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anita
27 April 2021
Anthon
26 April 2021

Ninja sushi heeft me nog nooit teleurgesteld ... In tegenstelling tot de meeste andere sushi tenten in enschede

Wim van H
26 April 2021

In Enschede zijn meerdere goede, maar ook dure, sushi-restaurantse. Vandaag voor de eerste keer besteld bij Ninja Sushi en dit was een uitermate aangename verrassing. Voor twee personen bestelde ik de Spicey box die bestond uit 4 rollen:spicy ocean, spicy fried ebi, spicy california en de fire roll. Daarbij een portie sashimi Sake & Moguru (zalm en tonijn) en edamame boontjes. Alles werd keurig verpakt bezorgd met ruim voldoende soysauce en wasabi, stokjes en verfrissingsdoekjes/servetjes. Bezorger was wel half uur later dan bedoeld. Voor €42,- met twee personen wel erg heerlijk gegeten. Aanrader!!

Paul
26 April 2021

Een dag van tevoren gebeld met de vraag of de bestelling op een bepaald tijdstip kon worden opgehaald. Prima geregeld op de site en vervolgens de beste sushi ooit mogen eten.

Monique
26 April 2021

Gewoon weer super en op tijd👌💫

Tamara van der Meij
26 April 2021

De sushi was weer lekker maar de bezorging kwam niet opdagen op de afgesproken tijd. Toen ik belde moest de bezorger nog vertrekken. Je kunt ook teveel klanten aannemen.

Voogt
26 April 2021

De Maki's waren oké, de nigiri's, temaki en special role waren heerlijk zacht en smaakvol. We hebben genoten. Netjes op tijd bezorgd.

Anoniem
22 April 2021

Super tevreden, zowel over kwaliteit als over levering. Met vr. Groet.

Jacqueline
21 April 2021

Heerlijk gegeten, werd op tijd bezorgd.

Jurgen
20 April 2021

Het was heerlijk, we bestellen zeker nog eens!

Bradley
19 April 2021

Heerlijke Sushi en snelle bezorging👌🏼

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Diane
18 April 2021

Super lekker, zoals altijd! En netjes op tijd bezorgt.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Erik
17 April 2021

Het was weer lekker. Het wachten loonde zich uiteindelijk..

Nicole
17 April 2021
Yentl van den Berg
13 April 2021

Super

Jesper
12 April 2021

Altijd super lekker hier bij Ninja. Vaste klant, en dat gaat ook niet snel veranderen.

Saskia
12 April 2021

De sushi smaakte heerlijk, ook de mini loempia's waren zeer goed. Gaan zeker vaker komen halen.

F.M.
11 April