Beoordelingen van Ninja-Sushi Enschede

Recente recensies

5.0
Geert Venema
29 juli 2022

Verrukkeluk weer! 👍👍👍

Stephanie
28 juli 2022

Smaaak weer helemaal super, helaas 1 rol echt niet goed gerold deze keer en viel uit elkaar. Das lastig eten:) verder weer top

Ellen
26 juli 2022
Thea Engbers
26 juli 2022

Altijd top!

Nicky Klein
24 juli 2022

Sushi was perfect! Supervers en zeer smakelijk! De vulcano roll is een echte aanrader! Bezorging duurde wat langer, maar via hun eigen app besteld dus we werden goed op de hoogte gehouden. Dikke prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vlinder
24 juli 2022
Cees Kwadijk
23 juli 2022

Heerlijk gegeten / ons favoriete Sushi restaurant !!

Kemper
23 juli 2022

Immer wieder lecker 😊. Wir waren wie immer super Begeistert und freuen uns auf das nächste Mal.

Gea
22 juli 2022

Voor de eerste keer besteld. Prima sushi en vriendelijke bezorger

Marijn
22 juli 2022

Superlekker! Hoor om me heen heel veel mensen die hier bestellen, super kwaliteit en voor een fijne prijs. Verheug me nu al op de volgende keer.

Jw
21 juli 2022

Bestelling was op tijd klaar, alles was vers en het was echt heerlijk! Bedankt!

Leuftink
20 juli 2022

Perfect, smaak kan vast nog beter vandaar 4 sterren (4.5 was ook goed geweest) zodat er nog uitdaging is✅

Marin
17 juli 2022

Zoals altijd heerlijk!!

Frank
15 juli 2022
Sandra
14 juli 2022

Beste Sushi!

Anoniem
13 juli 2022

Verse en lekkere sushi.

Darryl
10 juli 2022

Heerlijk gegeten zeker aan te raden!!!

Kappers
9 juli 2022
Marc
9 juli 2022

Zeer vers en super lekker

Yiyu
9 juli 2022

Zoals gewoonlijk erg lekker

Mark
6 juli 2022

👌🏼

Ann-Kathrin
3 juli 2022
Lut
3 juli 2022
Lara Reeder
2 juli 2022

Top sushi!

Shwan
2 juli 2022

👌

Geert Venema
29 juni 2022

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ab
28 juni 2022

Altijd goed en bezorging was zelfs eerder dan verwacht. De tonijn en zalm is hier echt goed.

vd Rhee
27 juni 2022

Voor het eerst sushi besteld bij Ninja-sushi voor mijn verjaardag! Speciale dag - speciale overheerlijke sushi!!! Binnenkort maar weer eens bestellen 👍🏻🤩🥰

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henk
26 juni 2022

Goed eten voor een normale prijs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Margot Slot
25 juni 2022
Van der Velde
23 juni 2022

Superlekker weer en op tijd bezorgd!

Wendy
22 juni 2022

Voor de eerste keer hier sushi besteld Echt heerlijk !!! Wij komen zeker terug.

Bob Geelkerken
20 juni 2022

Weer prima kwaliteit en mooi op afgesproken tijdstip thuis gebracht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nicole
19 juni 2022

Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
19 juni 2022

prima geleverd en erg lekker

Sandra
18 juni 2022

Snelle levering, nog geen half uur Smaakte goed, alles naar wens

Chris
17 juni 2022

Top!!!

Saskia
17 juni 2022

Het was top!

Sandra
17 juni 2022

Super Qualität!! Immer wieder gerne :)

Laura Smit
14 juni 2022
Frank Bode
14 juni 2022

Heerlijke sushi wederom. Vers en een goede prijs/kwaliteit.

Elianne Bakker
13 juni 2022

Heerlijke sushi van goede kwaliteit! Helaas was de bezorging 50 minuten later dan afgesproken, maar zonder dat ik zelf contact op had genomen kreeg ik er daarom een gratis ruime portie maki’s bij. Ik dacht dat deze verkeerd bezorgd was, maar dit was dus een service. Goed opgelost dus! 👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ralf
13 juni 2022

Zoals gewoonlijk heerlijk! Een dikke 9

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jacco
12 juni 2022

Bestelling zag er top uit! Alles was vers, goed gemaakt en het was echt heerlijk! Bedankt!

Johan Holleman
10 juni 2022
Norah Nijdam
8 juni 2022

De avocado was keihard dus je kon het eigenlijk niet eten. Zonde van de sushi want overal zat avocado in.

Frank
7 juni 2022

De sushi is altijd uitstekend van kwaliteit en overheerlijk. Ook is de bezorging bijna altijd mooi op tijd. Besteld via eigen site en niet via thuisbezorgd.

Jacqueline
6 juni 2022

We hebben weer lekker gegeten. Keurig op tijd bezorgd. Iets extra's erbij is altijd weer een leuke verassing.

Familie
6 juni 2022

Bezorging was keurig op tijd. Netjes verpakt en de warme gerechten ook warm geleverd. De Sushi en andere gerechten zijn heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
6 juni 2022
Van der Velde
5 juni 2022

De bezorging duurde zo’n 2 uur, maar dat was te verwachten op 1e Pinksterdag. De sushi smaakte vers en superlekker. Het was het wachten waard!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
4 juni 2022

Beste verse sushi van Enschede

Jannink
4 juni 2022

Het eten is zoals altijd prima. Hopelijk blijft dat ook zo.. Bij de kleine loempia's was het sausbakje open, waardoor alle saus eruit is gelopen en over het geheel was uitgelekt/verspreid. Bij inpakken blijkbaar op de kop gezet...

Dave Verheijen
4 juni 2022

Altijd goede sushi 🍱 👍

Pmh
2 juni 2022

Was erg lekker en de bezorging was erg snel!

Yentl
29 mei 2022
Nick Visser
29 mei 2022

Top sushi de beste van Enschede

Marc
28 mei 2022
Marloes
27 mei 2022

Heerlijke sushi, zelf afgehaald en zoals altijd ontzettend lekker

Stephanie
24 mei 2022

Was weer Heerlijk en snelle bezorging!

Do
22 mei 2022

Was weer heerlijk!!

Bradley
22 mei 2022

Altijd heerlijk eten! Super goeie service en t eten smaakt lekker

L kromhof
21 mei 2022
Christine de groot Brusse
21 mei 2022

Vers , mooi goede smaak ! Zoals altijd heel erg lekker!

S
21 mei 2022

Heerlijk gegeten! Alles was goed verzorgd en voldoende. Bezorger bedankte netjes voor de fooi die we vooraf al hadden betaald. Wij bestellen zeker weer bij Ninja-Sushi!

Geert
20 mei 2022

Lekker & precies op tijd!

Eunice
15 mei 2022

Super vers en echt fantastisch lekker ik heb genoten

Peter.
14 mei 2022
Albert
13 mei 2022

Prima Sushi, netjes op tijd bezorgd!

Annelous
12 mei 2022

Heerlijke spicy box weer! De beste! En super snel bezorgd!

Co Braspenning
9 mei 2022

Zeer goed dus!

Sjaak
8 mei 2022

Was weer super lekker en vers net zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Caatje
7 mei 2022

Eerste keer hier besteld maar zeker voor herhaling vatbaar. Erg goede kwaliteit en verse producten.

Fi
5 mei 2022

Topp heerlijk!

Klaver
2 mei 2022

Nu 3x bij jullie besteld en 3x was het super goed. 👍🏻👏🏻

Liselotte Faro
1 mei 2022
Britt
1 mei 2022

Netjes op tijd! Helaas was het voor mijn gevoel niet helemaal vers gemaakt..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M.
1 mei 2022
J. Emonds
30 april 2022

Vooraanstaande kwaliteit - goede service - prettig contact

Rishen
30 april 2022

Ik heb weer heerlijk genoten van jullie verse sushi💪🏽🙏🏽

Clau
29 april 2022

The best!!!!

Irma
25 april 2022

Wij bestellen altijd hier , het is lekker , wordt netjes verpakt bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

De jong
23 april 2022

Sushi was erg zout

Annet
23 april 2022

Wij zijn vaste klant. Goede kwaliteit en perfect op tijd. Vaak nog iets extra's ook. Echt heel erg lekker!

Visser
22 april 2022

Zoals altijd prima Sushi. Wel vreemd dat de bestelling in twee keer werd bezorgd.

Meike
22 april 2022

Super Preis-Leistungsverhältnis Geschmacklich ein Traum. Bestellen auf jeden Fall nochmal 👍

Fleur Leefken
18 april 2022
Norah
17 april 2022
Heidi
16 april 2022

Alles super - sehr lecker!

Anita Dijkman
15 april 2022

Heerlijke verse sushi... 👌

Monique
14 april 2022

Optijd bezorgd, en altijd vriendelijk sushi is super!

Jacqueline
14 april 2022

Keurig op tijd bezorgd. Heerlijk gegeten.

Claudia
13 april 2022

Altijd op tijd en altijd super vers en lekker! En ik bestel vrijwel wekelijks!

K Bosman
11 april 2022

Zoals altijd goed en op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yusuf Semsiyeci
10 april 2022

Ich bestelle jetzt zum 8x immer wieder super 👍

Bo
10 april 2022
Kuiper
9 april 2022

Bij bezorging bleek 1 onderdeel niet geleverd. Over gebeld, werd vrij snel nageleverd. Heerlijke sushi. Voor herhaling vatbaar.

Edwin
8 april 2022

Het is altijd weer een echte verrassing. Zo genieten van de verschillende smaken

Desiree szabo
7 april 2022

Wij hebben voor het eerst bij jullie besteld en er komt zeker een tweede keer,het was ontzettend lekker!

Noortje
6 april 2022

heerlijk!

Jolijn
6 april 2022

Altijd super vers, lekker en met aandacht opgemaakt. Prijs kwaliteit de beste afhaal sushi van Enschede

Goof
4 april 2022
Irma
4 april 2022

Zoals altijd , top !!

Bornebroek
4 april 2022

Werd op tijd bezorgd en het eten was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henk-jan
3 april 2022
Eric Bruinsma
31 maart 2022

Heerlijk vers en toch snel geleverd 👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼🙏🏻🙏🏻

Annet
29 maart 2022

Zalig gegeten van deze verse sushi. Afgeleverd op afgesproken tijd.

Nicole
28 maart 2022

Zoals altijd, heerlijke sushi, goede bezorging, hij bedankte ons voor de fooi die wij bij de bestelling hadden gedaan, erg netjes.

Britt
28 maart 2022

Specifiek voor 18;15 besteld (was nog vrij namelijk). Eten kwam om 18;55, overigens geen mail dat het onderweg was, die kwam pas toen het eten bezorgd was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arjan
27 maart 2022

Vandaag voor het eerst 2 uur moeten wachten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jordi
27 maart 2022
Yolanda
26 maart 2022

Weer heerlijk gegeten van de spicy box… blijft m’n favoriet! Top!

Romy
26 maart 2022

Bezorging duurde 20 min langer dan gepland, maar zoals altijd was het eten goed warm, vers en heeerlijk

Norah
23 maart 2022

Snel bezorgd en erg lekkere sushi!

Ali
22 maart 2022

Heerlijk vers bereide sushi. Top kwaliteit, ik heb geen andere woorden

Van den Berg
20 maart 2022

Was heel goed. En ook op de afgesproken tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anja vissers
20 maart 2022

Prima verse sushi en bezorger was mooi op tijd zeker een aanrader

Marleen
19 maart 2022

Hele lekkere sushi 👌

Peter
19 maart 2022
Mitchell
17 maart 2022
Sam
16 maart 2022

Bestellen hier super vaak. Iedere keer weer topkwaliteit! Inmiddels bestelt de hele familie hier. Dikke vette aanrader!!

CR
15 maart 2022

Héééérlijk!!

Manon
13 maart 2022
Julan
13 maart 2022
Hans
13 maart 2022

Zoals altijd, helemaal prima en lekker

Chris
12 maart 2022

Super, zoals altijd!

Kylie
11 maart 2022
Folkers
9 maart 2022

Perfecte sushi en op tijd bezorgt.

wendy van der most
5 maart 2022
Jacqueline
5 maart 2022

Het was voor ons een feestje, heerlijk gegeten en keurig op tijd bezorgd. Iets extra's erbij gekregen is altijd leuk.

Horstman
4 maart 2022

Veel te laat en geen contact vanuit het restaurant, zelf moeten bellen.

Vera
2 maart 2022

Beste sushi in Enschede en omstreken Altijd vers, altijd zelfde kwaliteit💪🏼 Soms iets langer wachten met bezorgen maar dat is het waard.,

Roy
28 februari 2022

Weer heerlijk, maar de wasabi is niet best

Chris
28 februari 2022

Sushi Ninja is maakt overduidelijk de beste sushi van Enschede. Supergoed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Diane
24 februari 2022

Ze vonden het heerlijk 😍

HENK BOUWMAN
22 februari 2022
Ano
20 februari 2022

Super kwaliteit zoals altijd. Jammer dat er niet meer word bezorgd in 7544 en ook jammer van de openingstijden, maar alles is altijd super!

Ellen ten Brincke
19 februari 2022

jammer dat jullie geen verse gember hebben. Verder was het prima!

MJO
18 februari 2022

Zoals altijd, super! de sushi is heerlijk en de kwaliteit is uitstekend!

Scholten
17 februari 2022
HENK BOUWMAN
15 februari 2022

was helemaal top

Lotte
14 februari 2022

Lekkere sushi, goede porties, smaakt vers, goede prijs/kwaliteit verhouding.

Irma
13 februari 2022

Altijd Top!, smaakt heerlijk, en wordt keurig netjes aangeleverd en verpakt!

Lies
13 februari 2022

Soms een beetje te spicy maar het smaakte allemaal overheerlijk!

elzinga
13 februari 2022
Hans
12 februari 2022
Kai
11 februari 2022

Heerlijk gegeten. Erg goede kwaliteit.

Julan
10 februari 2022

Al voor de zoveelste keer besteld hier. Het is elke keer weer heerlijke verse sushi. We blijven bestellen!

Fabian
7 februari 2022

Ze waren op tijd. En de sushi was goed en vers zoals verwacht. Ga zo door 👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M
6 februari 2022

Was 3 kwartier later als de verwachte aankomsttijd. Verder was het wel lekker!

Frank, Oldenzaal
5 februari 2022

Goede kwaliteit, vers, smaakvol. Rij er speciaal voor naar Enschede

Debby Vink
3 februari 2022

Heerlijk vers. Niet van die door gekoelde sushi die reeds een paar uur klaar ligt. Bezorging altijd zsm en communicatie helder als er wat mis is.

Minerva
3 februari 2022

Mijn vriendin en ik hebben er van genoten, super lekker!

Jamal
31 januari 2022
Bob
31 januari 2022

Bezorging reken ik altijd minimaal kwartier delay, dan komt het mooi op tijd. De sushi's waren voortreffelijk. "Loempia's en Garnalen" ook nog goed war

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
31 januari 2022

verrassend lekker ,voor herhaling vatbaar

Peter
31 januari 2022
Pieter
30 januari 2022

Besteld om 19u, aflevering was... Bijna 2 uur later. Nog niet eerder meegemaakt. Maar, er zat een extraatje in de tas die het helemaal goedmaakte! Wat betreft kwaliteit: hoogstaand zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ralph
30 januari 2022

Bezorging was 20 minuten later dan gepland en er zat een lange haar in de sushi. Beide niet wat we gewend zijn, voor de rest was het wel weer top! De bezorging is altijd met een glimlach en op zaterdag is het nou eenmaal wat drukker. Een haar kan altijd gebeuren. Daarom gewoon 2x 4 sterren!

Anne
29 januari 2022
Snippe
28 januari 2022

Heerlijke sushi

Daphne
27 januari 2022

Bezorging was een kwartier later dan gevraagd, sushi zelf was goed

ibo elzinga
24 januari 2022
Esme Hermes
23 januari 2022

Heeerlijk, zoals altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Britta
23 januari 2022

Geweldige sushi alle keer !! Zeker een hele aanrader !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mario Valenziano
23 januari 2022

Heerlijke sushi

Jan Keizer
22 januari 2022

Zoals altijd weer erg lekker.

Rutgers
22 januari 2022
G
21 januari 2022

Top.

Jelle
19 januari 2022

Altijd weer goed!

ben
17 januari 2022

Hoge kwaliteit sushi tegen een schappelijke prijs. Jammer dat de bestellingen niet altijd op tijd zijn klaargemaakt. Ik snap dat het verse waar betreft, maar als je 't 2 uur van te voren besteld en zelf afhaalt, is een half uur extra wachten jammer/lang en helaas ook niet de eerste keer.

Elina
16 januari 2022

Sushi was mooi gepresenteerd op een bedje van verse sla. Kreeg netjes een berichtje hoelaat de sushi kwam per e-mail. Verse vis en prima sushi.

Anoniem
13 januari 2022

Sushi was weer top zoals altijd. Bedankt voor de loempia

Britt
10 januari 2022

Heerlijke sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

jelmer nikkels
9 januari 2022
Martin van de Luitgaren
9 januari 2022

Heerlijke sushi voor een goede prijs.

Scholts
9 januari 2022

Het was heerlijk was wel beetje weinig maar de smaak was prima

martijn
9 januari 2022

Hele goede sushi.

Folkert
8 januari 2022

Gewoon weer top, ik ben ook niet anders gewend... super

Rochere
8 januari 2022

De sushi is van zeer goede kwaliteit maar de wachttijd is onacceptabel. Nadat de voorkeur bezorgtijd online was ingegeven ontving ik een e-mail dat het 10 min later werd. Uiteindelijk werd het (na gebeld te hebben) een uur later!

Marcel de Boer
4 januari 2022

Voor het eerst sushi gehaald bij Ninja-Sushi, maar zeker niet voor het laatst. De Ninja de luxe was heerlijk, lekkere kunstwerkjes.

Saado
3 januari 2022
Leonie Smit
2 januari 2021

Heerlijk!! Aanrader

Chris
2 januari 2021
Davsim
1 januari 2021

Op 1 januari besteld. Bestelling kwam wat later maar alle begrip hiervoor omdat het erg druk was. Om het goed te maken wat extra’s gekregen. Het eten smaakte weer heerlijk. Aanrader!

Marcel
1 januari 2021

Donders lekker en meer dan voldoende. En nog iets extra's gekregen ivm een verjaardag. Volgende keer bestellen we zeker weer hier.

Ralph
1 januari 2021

Voor de 2e keer hier besteld en wederom helemaal naar wens. We hebben bijna alle sushi bezorg restaurants inmiddels wel geprobeerd. Qua prijs/kwaliteit de nummer 1 voor ons.

Karin
1 januari 2021

Op basis van de erg goede reviews voor de eerste keer hier sushi en sashimi besteld. Het smaakte echt heerlijk, lekker vers en een prima prijs. Jammer dat ze niet in Oldenzaal bezorgen, maar dit is het waard om nog eens heen en weer te rijden. Echt een aanrader!

Albert Meek
1 januari 2021

Heerlijke sushi, we hebben er weer van genoten!

San
1 januari 2021
Pim
31 december 2021

Verrassende kwaliteit en smaak

Prive
30 december 2021
Karen
30 december 2021

Wederom heerlijke sushi en ook prima op tijd. Weer van genoten.

Ilse
29 december 2021

Verse vis, smaakvol bereid, vriendelijke ontvangst en afhandeling in de zaak

B
27 december 2021

Heerlijk zoals altijd!

Jordi
23 december 2021

Weer super lekker!!

E. S.
21 december 2021
Rens
21 december 2021
Ellen Scheltinga
20 december 2021

De beste sushi van heel enschede

Carlijn
20 december 2021

Super goed afhaalrestaurant! De sushi is altijd vers en lekker. Veel keus! Vooral de specials zijn de moeite waard.

Laura
19 december 2021

Eten was heerlijk, zoals altijd. Maar de bezorging duurde belachelijk lang. Tegen 18 uur besteld. In de mail was aangegeven dat het om 19.25 zou komen, prima, maar het was er pas 20.15 ongeveer. Zelf maar even gebeld, maar had het op prijs gesteld als jullie ons hadden gebeld dat het later zou zijn. Maar de sushi was verder wel erg lekker!

Joyce
18 december 2021

Was heerlijk

P
18 december 2021

We blijven terugkomen bij ninja. Altijd vers en goed! Bezorgtijd was helaas wel erg lang

Laura
15 december 2021

Alles is supervers, dat proef je gewoon. Geen sushi die de hele dag in de koeling staat. Maar vers gerold. Heerlijk.

Arianne
14 december 2021
Vivian
13 december 2021

Het was weer heerlijk!

Bos
13 december 2021

Fijn dat jullie even belden dat het eten wat later kwam door enorme drukte. We hebben heerlijk gegeten en komen zeker terug!!

Geert Venema
10 december 2021

😋😋😋😋😋

Sander
9 december 2021

We waren vonden de sushi heerlijk

Anita de Groot
9 december 2021

Lekkere sushi

Harm
6 december 2021

Gewoon goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J. Boomkamp
3 december 2021

Heerlijk gegeten en keurig op tijd!

Geert Venema
1 december 2021

Het was weer echt super lekker, en ook echt precies op tijd! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lunamardi
30 november 2021

Topsushi

Pepijn Blaak
29 november 2021

De sushi was overheerlijk en er werd goed naar de notities gekeken. Aangegeven de bestelling om 19:00 uur te willen ontvangen, deze was precies op tijd! Kortom, formidabel en we komen zeker nogmaals terug…

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maur koster
28 november 2021

Was weer voortreffelijk, alleen een beetje veel sla

R
27 november 2021
Sjoerd Resink
27 november 2021

De sushi was erg lekker en goed verzorgd! Zeker voor herhaling vatbaar. Bezorging was goed en vriendelijk. Ik vond het wel jammer dat er bij onze (toch flinke) bestelling slechts 2 kleine bakjes wasabi zaten. We hadden er wel 4 kunnen gebruiken :). Wat ik ook jammer vond is dat we de Actie Box 5 hadden besteld die zou moeten bestaan uit 42 stuks, waaronder 6 stuks sake/maguro sashimi mix. Dit zat er echter niet bij. In plaats daarvan zat er 1 zalmrolletje en 1 tonijnrolletje bij. Maar de box bestond dus niet uit 42 maar slechts uit 38 stuks en de sashimi hebben we wel echt gemist.

Roy
25 november 2021

Altijd lekker en vers

Kim
21 november 2021

Top zoals altijd!! Heerlijke sushi voor een goede prijs.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dd
21 november 2021

Bezorg tijd was bizar lang....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Richard
21 november 2021
Jordi
19 november 2021

Super lekker!!!

Conny
14 november 2021

Heerlijke verse sushi,bezorging was wat later dan besproken.Maar dat maken ze altijd goed met warme loempiaatjes!!!Heerlijk ,weer genoten!!!

Manon
12 november 2021

Top!

Deborah
11 november 2021

Zoals altijd de beste kwaliteit sushi en service!

Hans
7 november 2021

Zoals altijd....constant prima kwaliteit

Ciska
7 november 2021

Het was het lange wachten meer dan waard! Ter compensatie wat extra’s gekregen, erg netjes

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annet
5 november 2021
Séverine
1 november 2021

Zoals altijd, lekker, vers, smakelijk en op tijd bezorgd!

Sisela
1 november 2021
Audrey
31 oktober 2021
CC
31 oktober 2021

Heel erg lekker, geen verdere opmerkingen. Altijd ruimte voor verbetering vandaar 4 sterren, het liefst 4,5 maar dat kan niet ;)

Albert
30 oktober 2021

Heerlijk

Karen
28 oktober 2021

Sushi was weer heerlijk en ook supersnel geleverd. Extra service: omdat ik meestal zonder avocado bestel en nu niet werd bij mij gecheckt of dit wel klopte. Wat een service, echt top !!

Margret
25 oktober 2021
Reinink
24 oktober 2021

Het eten is echt heerlijk , zijn we erg tevreden over en de bezorging is ook goed, altijd op de aan gegeven tijd en nooit te laat.

Jacqueline
23 oktober 2021

Lekker gegeten, keurig op tijd bezorgd.

Thea Engbers
21 oktober 2021

Altijd heerlijk al veel mensen aangeraden

Ruben
19 oktober 2021

Altijd erg tevreden over ninja sushi. Goede sushi voor een goede prijs en vrijwel altijd bezorgd op de afgesproken tijd!

Geert Venem
18 oktober 2021

Was weer helemaal top! 👌👌👌👌👌

Esme Hermes
17 oktober 2021

Heerlijk zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paul
17 oktober 2021

Zoals altijd, de beste sushi gegeten....heerlijk

Erik
16 oktober 2021

Het was weer lekker en snel bezorgd...

Sabine
16 oktober 2021

Lekkere sushi voor goede prijs!

Jan
13 oktober 2021

Het was zoals altijd weer super lekker.

MJO
11 oktober 2021

Zoals altijd erg goed, prima opmaak! (geen plastic :-)) Kom graag weer bestellen!

Linda
10 oktober 2021

Goedemiddag, Gisteren voor de eerste keer bij jullie besteld. Helaas was de sushi koud. Het smaakte als net uit de koeling gehaald. Doorgaans krijg ik de bestelling via bijvoorbeeld i love sushi of Ginza, lauwwarm bezorgd. Dit smaakt dan erg goed en smaakt dan echt vers en lekker! Ik haalde eerst wel een af bij Tao, maar dit doe ik ook niet meer, aangezien het daar in de koeling lag en dit ten nadele komt voor de smaak. Daarnaast waren de boontje flauw, deze heb ik doorgaans zouter. Wel jammer, want ik hoorde goede berichten over jullie! Groetjes Linda.

Melissa
10 oktober 2021

De lekkerste sushi die ik ooit gehad heb. Heel vers en heerlijke smaken.

Bernard
9 oktober 2021
Anoniem
3 oktober 2021

Zoals altijd super food.

Polman
27 september 2021

Het was weer super lekker. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Jacquelien Van der Veen
27 september 2021

Heerlijke sushi. Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Geert Venema
24 september 2021

Was weer helemaal super! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vanity
22 september 2021
Jacqueline
22 september 2021

Het was weer heerlijk zoals altijd. Altijd weer leuk als er iets extra's bij zit.

Anouk
20 september 2021
Char
19 september 2021

Ninja ontdekt toen in Losser nog geen sushi te krijgen was. Nu hebben we er 3 maar rij nog geregeld nr Enschede voor toch de lekkerste sushi in de omgeving! Altijd lekker verse sushi, vriendelijke mensen!

Brands
17 september 2021

Heerlijk en snel geleverd, alleen jammer dat de bezorger de hand voor de camera houd zodat je niet kan zien wie er voor de deur staat. Beter dan een kaartje met Ninja Sushi voor de camera houden als je niet in beeld wil

folkers
13 september 2021

Lekkere sushi en op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roy Janssen
11 september 2021

Lieve mensen en erg lekkere sushi.

Brusse
9 september 2021

Heerlijke verse sushi en super vriendelijke klantvriendelijke bezorging ! Aanrader !

Indy
7 september 2021

Snelle bezorging en heerlijke sushi. Gratis extra sushi bij de bezorging gekregen, super lekker

Albert
7 september 2021

Sushi was weer erg lekker, bezorging was ook op tijd. Enige minpuntje is dat we wel erg weinig Wasabi erbij kregen, zeker niet voldoende voor de hoeveelheid Sushi, beetje jammer.

Andreas
29 augustus 2021

Mal wieder super lecker, gerne wieder :)

Miriam
27 augustus 2021
Raaan
20 augustus 2021

The BEST sushi in town!! geen enkel andere sushitent kan tippen aan Ninjasushi. Ik haal hier wekelijks mijn sushi en ben zeeeer tevreden. Ze bezorgen altijd TOP kwaliteit.

Andreas Jürgens
15 augustus 2021

Wie wäre Lieferung nach Gronau (duitsland)?

FTH
15 augustus 2021

Eten is zeker geen wow. En wachttijd van over 2 uur! Dat is gewoon niet meer normaal. Kan je het niet aan begin er dan niet aan denk ik. Even nagedacht is een review schrijven nog nodig, maar als ik eraan denk JAZEKER! Gewoon wegblijven 18:40 bestelling geplaatst, krijg je bericht dat het 20:15 bezorgd word. Ik dacht wow dat is lang, maar geen stress zal wel wat eerder aankomen en anders tja is netjes aangegeven. Maar dan flikken ze het nog om tegen 21:00 te bezorgen! Ook nog dat ik er zelf achteraan moest bellen en anders kwamen ze er wie weet volgende dag met bezorgen. En ja mijn bericht is lang, maar echt niet zo lang als bezorgtijden van Ninja Sushi. Je zou een boek kunnen schrijven over hoelang het duurt daar. En wat krijg je gewoon een simpel sushi die je van de schappen van Jumbo kan plukken. Als hun de Ninja willen spelen doe dat dan graag na werktijden. En focus je op het eten en bezorg ze gewoon netjes. En of geef aan dat het langer duurt. Probeer niet je fout goed te maken

L.
14 augustus 2021

Ik rij er speciaal voor naar toe, omdat ze niet in mijn wijk bezorgen

Annet
13 augustus 2021
Jacqueline
12 augustus 2021

Lekker gegeten, keurig op tijd bezorgd. Ziet er altijd verzorgd uit.

Shahad
28 juli 2021

super! Op tijd en heerlijk genoten van de sushi!

Bianca
28 juli 2021

Zoals altijd weer heerlijk. De sushi hier is nog nooit tegengevallen. Ik heb veel concurrenten uitgeprobeerd, maar hier is het altijd het lekkerst! En de bezorging was precies op de afgesproken tijd. Aanrader!

Wendy
25 juli 2021

Super lekkere spicybox en sashimi gehad! Vers en met liefde klaargemaakt! Echt een aanrader!!

De Jong
25 juli 2021

Ontzettend zout… Hele avond heeft iedereen ontzettend dorst gehad en moesten we enorm veel water drinken. Vaker hier besteld, maar nog nooit eerder voorgekomen…

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

van't klooster
25 juli 2021

Zeer vriendelijk personeel. Sushi altijd vers en van goede kwaliteit. Zeker een aanrader.

Gerard
24 juli 2021

Top zoals altijd

Conny
23 juli 2021

Het was zoals altijd weer heeeerlijk.Heerlijk vers en op tijd bezorgd!!

f.veen
18 juli 2021

superdepuper

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

....enschede....F.T.P
18 juli 2021

Goed man zeker ook voor dit geld had ik niet verwacht

de Groot
12 juli 2021
Esme Hermes
11 juli 2021

Heerlijk zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Folkers
11 juli 2021

Perfect op tijd en heel goede sushi.

E H
9 juli 2021

Helemaal top! Zelfs met een lief briefje + iets voor mijn verjaardag! Dank je wel Ninja Sushi! Bezorger M ook top!

Anita
5 juli 2021

Was weer heerlijk

hans
5 juli 2021

bestelling netjes klaar gemaakt, mooie portier en smaakte super!

Dorrestein
4 juli 2021

Ruim op tijd besteld (2uur) 20 minuten later aangekomen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marloes
3 juli 2021

Vandaag weer heerlijke sushi opgehaald en lekker ervan genoten Altijd heerlijke sushi

Karen
1 juli 2021

Wederom heerlijke sushi en ook prima op tijd geleverd. Ook supervriendelijke bezorger.

Marlon
1 juli 2021

Het was weer erg lekker!!😍

Michel
29 juni 2021
Britta van aggele
26 juni 2021

Super lekker weer

Piet
26 juni 2021

Erg lekker! Beste in Enschede, volgende keer weer ninja!

Stefanie Ennik
22 juni 2021

Wederom top

Jacqueline
22 juni 2021

Weer heerlijk gegeten, netje's op tijd bezorgd. Lekker vers.